SuperKebab

Magazin

Înscriere Fidelitate

CAPITOLUL 1. Organizatorul si regulamentul oficial al programului:

 

Acest program de fidelizare este organizat si desfasurat de SUPERSTAR FOOD SRL, cu sediul în Radauti, strada Piata Unirii nr. 31, judet Suceava, Romania. Participantii la acest program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program pentru consultare pe website-ul SUPERKEBAB.ro
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca modificarile sa intre in vigoare numai dupa anuntarea si prezentarea in mod public a acestor modificari. Programul se va desfasura conform prevederilor din prezentul Regulament Oficial.

 

CAPITOLUL 2. Zona de desfasurare a programului:

 

Programul de fidelizare este organizat si se desfasoara online pe intreg teritoriul Romaniei.

 

CAPITOLUL 3. Durata programului:

 

Programul de fidelizare intra in vigoare la 1 NOIEMBRIE 2022 si are o durata nedeterminata. SUPERKEBAB are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului.

 

CAPITOLULl 4. Conditii de participare:

 

Oricine cumpara produse de pe website-ul SUPERKEBAB.RO , poate intra in programul de fidelizare SUPERKEBAB, cardul de fidelitate fiind trimis in colet impreuna cu produsul / ele comandate.

Prin inscrierea in program, participantii declara ca sunt de acord cu regulamentul acestuia si ca datele lor personale (inclusiv adresa) sa fie prelucrate, sa intre in baza de date SUPERSTAR FOOD SRL si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (fax, posta, email, SMS etc.) din partea SUPERSTAR FOOD SRL si a tuturor partenerilor sai.

SUPERSTAR FOOD SRL se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice. Datele personale furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al SUPERSTAR FOOD SRL.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata la Rădăuți Piata Unirii 31 SUPERSTAR FOOD SRL se obliga:
– sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
– sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
– sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Participantii au dreptul de a solicita, o singura data pe an, in scris, evidenta modului in care datele personale ale acestora sunt prelucrate.

 

CAPITOLUL 5. Derularea si mecanismul programului:

 

Orice detinator de card beneficiaza pentru cumparaturile efectuate online, dupa intrarea in vigoare a cardului, de un discount de 5%, discountul fiind transformat in puncte.Pentru a beneficia de reducere detinatorul va trebui sa vina cu cardul in restaurantul nostru, urmand a fii scanat pentru a putea folosi punctele la următoarele comenzi plasate în restaurant. 1 punct = 0.05 bani. La comanda de 100 ron primiti 100 puncte.

Programul de fidelitate are o durata nedeterminata. Societatea SUPERSTAR FOOD SRL isi rezerva dreptul de a suspenda orice card de fidelitate.

Detinatorii unui card de fidelitate pot ramane in programul de fidelitate si pot beneficia in continuare de avantajele cardului de fidelitate SUPERKEBAB , in conditiile in care in decursul anului calendaristic achizitioneaza produse SUPERKEBAB in valoare de 200 Lei.

 

 

CAPITOLUL 6. Cardul de fidelizare SUPERKEBAB:

 

La baza programului de fidelizare se afla cardul de fidelizare SUPERKEBAB, destinat clientilor SUPERKEBAB. Fiecare participant are dreptul la un singur card. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor in vigoare. SUPERKEBAB isi rezerva dreptul de a dezactiva orice card de fidelizare SUPERKEBAB.

                        

CAPITOLUL 7. Folosirea cardului de fidelizare SUPERKEBAB:

 

Pentru a putea folosi punctele acumulate,clientul va trebui sa vina cu cardul in restaurant.La următoarea comanda plasata in restaurant,cardul urmând a fii scanat și astfel punctele vor fii consumate

 

CAPITOLUL 8. Cardurile deteriorate, pierdute sau furate:

 

Daca un card SUPERKEBAB s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, acest lucru trebuie anuntat la numarul de telefon 0783000815 sau la adresa de e-mail: superstarfood@hotmail.com. Odata cu instiintarea se vor comunica,numarul de telefom, numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat, are dreptul la un nou card care poate fi obtinut contactand echipa SUPERKEBAB.

 

CAPITOLUL 9. Protectia datelor personale:

 

Prin semnarea formularului de inscriere, participantul este de acord ca datele sale completate in formularul de inscriere sa intre in baza de date a companiei SUPERSTAR FOOD SRL, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub numarul . Participantul isi exprima acordul ca informatiile completate in formular sa fie folosite de SUPERSTAR FOOD SRL in scopuri statistice si pentru actiuni de marketing direct si sa primeasca materiale informative de la SUPERKEBAB. Participantul are drept de acces, interventie si opozitie asupra datelor personale comunicate, conform legii 677/2001.
Regulamentul Oficial este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe website-ul SUPERKEBAB.RO si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/superkebab.ro

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email superstarfood@hotmail.com

Prin participarea la acest program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament

 

Nume:

Prenume:

Telefon:

Email:

Adresa: